Pas seksit jeni të lumtur dhe të shëndetshëm Nuk ka nevojë t’u thotë askush se seksi ju bën të lumtur dhe është i mirë për shëndetin tuaj. Megjithatë, një studimi i ri për këtë temë ka zbuluar se sa jeni saktësisht të lumtur dhe sa janë të kënaqur trupi dhe truri juaj.

Shkencëtarët nga Spitali shtetëror në Boston kanë vërejtur ndryshime në hormonet e lumturisë pas seksit, gjegjësisht ato ‘çmenden’ pas aktit seksual.

Është vërtetuar se jeta më e mirë seksuale mund ta përgjysmojë rrezikun nga goditja në tru dhe infarkti i zemrës.

Ndërkohë, shkencëtarët izraelitë thonë se njerëzit të cilët përjetojnë orgazëm së paku dy herë në javë, zvogëlojnë gjasat për infarkt për 30 për qind, në krahasim me ata që nuk e përjetojnë këtë.

Po ashtu, është vërtetuar se shtatzënia varet nga jeta kualitative seksuale e dy partnerëve.

Ndërsa është interesante se femrat janë ato që më shpesh e marrin iniciativën dhe përgjegjësinë për kualitetin e seksit. /Telegrafi/

Lexo të plotë në http://www.sekretebukurie.com/pas-seksit-jeni-te-lumtur-dhe-te-shendetshem/


Ëndrra e çdo mashkulli: Katër tipa të femrës çapkëne

Nuk është e nevojshme që të arsyetohet edhe aq shumë fenomeni se meshkujt përse i duan femrat çapkëne në shtrat. Fjala është se si duhet të jetë femra që të… Lexo të plotë

Me cilët meshkuj femrat kanë seksin më të mirë?

Me gjithë thashethemet që femrat në kohën e tashme e shtyjnë gjithnjë e më shumë kohën për martesë dhe “lidhje”, një hulumtim i ri e ka treguar pikërisht të… Lexo të plotë

Josheni me striptiz!

Të gjithë e dimë që shumica e meshkujve e duan striptizin. Nëse dëshironi ta “çmendni” që sonte, bëni striptiz vetëm për të. Nëse nuk dini se si ta bëni,… Lexo të plotë

Si ndryshon vagina nga paraloja deri te orgazma

Dihet se organi gjenital mashkullor ndryshon formën dhe rritet kur ai është i eksituar, mirëpo a e keni ditur që edhe vagjina pëson ndryshime?Organi gjenital… Lexo të plotë

Periudha kur jeni të disponuar për seks

Përmirësojeni jetën tuaj seksuale duke mësuar ngritjet dhe rëniet e epshit tuaj dhe duke kuptuar se në cilat ditë e keni të garantuar kënaqësinë… Lexo të plotë

Çka harrojnë gjithnjë femrat të bëjnë gjatë seksit?

Seksi i mirë nënkupton vetëm njohuri të caktuar, fantazi të bujshme, por edhe disa shkathtësi. Nganjëherë madje edhe nëse i kanë të gjitha këto veti të… Lexo të plotë

Kënaqësia e femrave më e fortë se ajo e meshkujve!

Sipas studimeve kur femra arrin në orgazëm gjatë marrëdhënieve, atëherë kënaqësia e saj është pothuajse 10-fish më e fortë se ajo e mashkullit.Sidoqoftë e… Lexo të plotë

5 poza seksi të zakonshme verore të cilat pëatjetër duhet t’i provoni

Janë këto momente të paharrueshme, por njëkohësisht edhe romantike, të cilat do t’ju bëjnë që t’i zhvishni rrobat dhe të filloni aventurën e pazakonshme verore… Lexo të plotë

Truqet e femrave ndaj të cilave nuk mund të rezistojnë meshkujt

Është për t’u habitur, por e vërtetë – mashkulli gjatë shtatë sekondave të shikimit të ndonjë femre vendos se a do t’i ofrohet apo jo! Në të shumtën e… Lexo të plotë

7 shprehjet që nuk duhet t’i përdorni kurrë teksa bëni dashuri

Janë disa fjalë që zakonisht përdoren nën çarçafë, të afta për të shuar çdo fantazi erotike, sentimentale, apo edhe vetë pasionin mes partnerëve.Prandaj, ato… Lexo të plotë