Këto janë disa foto të porno yllit shqiptar e cila jeton dhe vepron në Shtetet e Bashkuara të Amerikës. Këto foto janë të realizuara nga vet aktorja, me një iPhone i stilizuar. Aktorja realisht me profesion është psikologe, mirëpo punën e porno yllit e bënë nga hobi. Ajo është fituese e shumë çmimeve në këtë industri./Qendra/


Komento

Komentet nuk do të publikohen në rastet kur përmbajnë frymë raciste, jo tolerancë fetare, etnike apo çfarëdo jo tolerance tjetër. Komentet mund të mos publikohen edhe në rastet kur komenti nuk ka të bëjë me tematikën e shtjelluar në artikull. Qendra.info ka të drejtën e redaktimit të këtyre komenteve. Në mënyrë që komenti juaj të publikohet sa më shpejtë, ju lusim që komentet të jenë të shkruara sa më afër standardit gjuhësor.